Agressieve man maakt slachtoffers

dinsdag 21 februari 2017

Hoofddorp - Bewoners van de wijk Floriande hebben maandagavond een agressieve en verwarde man in bedwang weten te houden, nadat hij 3 mensen had mishandeld.

De man had maandagavond rond 21.30 uur op verschillende woonadressen in de wijk Floriande aangebeld en vanuit het niets viel hij de bewoners aan. Drie inwoners van Floriande raakten hierbij gewond. Een vrouw raakte lichtgewond en twee mannen liepen o.a. ernstig gezichtsletsel op.

Omstanders in de wijk Floriande wisten de verwarde man te overmeesteren en in bedwang te houden en de politie werd gealarmeerd. De politie nam de verdachte, een 31-jarige man uit Hoorn, over van de bewoners en voerden hem geboeid af naar het politiebureau.

De twee Hoofddorpse mannen die gewond raakten, moesten naar het ziekenhuis voor behandeling van hun verwondingen. De 31-jarige verdachte werd ingesloten in het cellencomplex in Haarlem.

Proces-verbaal voor zware mishandeling is opgemaakt.

Aangiften zijn opgenomen.

 

2017036955

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Aalsmeerderbrug | 112 alarmeringen Aalsmeerderbrug | Goedkoop Tanken in Aalsmeerderbrug | Supermarkten in Aalsmeerderbrug | Weerbericht Aalsmeerderbrug